Website laten maken

Al 5 jaar gespecialiseerd in het maken van professionele websites

Klanten geven ons gemiddeld een 9,2!
trustpilotlogo
Duidelijke communicatie
Communicatie waarmee er zo effectief mogelijk gewerkt kan worden.
Goed vindbaar
Een website die in alle grote zoekmachines geïndexeerd wordt.
Makkelijk te beheren
Met ons gebruiksvriendelijke CMS kun je zelf eenvoudig je website aanpassen.

Website op maat

Website laten maken in de stijl van jouw bedrijf? Een website om nieuwe klanten binnen te halen of je bestaande klanten te informeren, dan bieden wij altijd een passende oplossing. Samen maken wij een website die voldoet aan jouw wensen en denken we mee over hoe jouw online doelen het best behaald kunnen worden.

Een website in 4 stappen

Het gesprek

De eerste stap naar een effectieve website is het gesprek. Hierin kijken we samen naar jouw online wensen en doelen. Samen bespreken we hoe we deze het beste kunnen behalen.

Content aanleveren

Een website moet er natuurlijk goed en professioneel uitzien, maar het belangrijkste is de inhoud. We laten je zien hoe je de inhoud het best aan kunt leveren zodat alles duidelijk is.

Concept website

De concept website is een geheel werkende website die er precies zo uitziet als wanneer die live gezet wordt. Je kunt deze uitgebreid testen, bekijken en door ons laten aanpassen.

Live zetten

Op het moment dat jij 100% tevreden bent met de website zetten we deze live zodat iedereen de website kan bezoeken. Je wordt voorzien van alle gegevens zoals e-mailadressen.

Vraag en antwoord

Ja, alle onze websites zijn geschikt op zowel computer, tablet als mobiel.

Ja, wij maken de website zo dat hij goed gevonden wordt in Google en andere grote zoekmachines.

Het beheersysteem wat wij gebruiken voor onze websites is WordPress, bij webshops gebruiken we WordPress met de Woocommerce uitbreiding.

Ja, wij zorgen voor een SSL-certificaat, cookie melding en uploaden jouw juridische documenten (disclaimer, algemene voorwaarden en privacy policy).

Dit kan helaas niet. Doordat de meeste hostingpakketten niet geschikt zijn voor professionele websites of erg traag zijn. Daarnaast zijn deze pakketten vaak duurder dan wat je bij ons betaalt en zit er bij ons ook altijd onderhoud bij waardoor je je geen zorgen hoeft te maken om je website.

Ja, de hosting wordt afgesloten voor één jaar met een opzegtermijn van minimaal één maand voor de einddatum.

Ja, dit kan. Wij verhuizen de domeinnaam naar onze hosting. Je krijgt van ons nieuwe instellingen voor je e-mail zodat je deze kunt blijven gebruiken.

Hosting op maat

Vanaf €20 per maand kun je al gebruik maken van ons razendsnelle hosting + onderhoudspakket. Je krijgt hierbij hosting, een eigen domeinnaam, SSL certificaat en onbeperkt e-mailadressen. We zorgen daarnaast ook voor de software updates en de back-ups van je website zodat je altijd veilig online bent. Wij bieden een hostingpakket dat met jouw bedrijf meegroeit.

Ook wanneer je er even niet uitkomt en ondersteuning nodig hebt staan wij voor je klaar. Je kunt ons altijd bellen of mailen, we zullen je dan dezelfde dag proberen te helpen.

Hosting op maat nodig voor uw webshop? Bekijk hier meer.

Deze ondernemers gingen je voor

Bekijk hier recent gemaakte websites. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Benieuwd naar de mogelijkheden

We adviseren je graag, neem gerust contact op of ontvang een vrijblijvende offerte.

Wij zijn te bereiken op: 06 22 898 064
Stuur een e-mail naar info@sddesign.nl
Ontvang vrijblijvend een offerte