Webshop laten maken

We maken complete webshops die resultaat behalen

Klanten geven ons gemiddeld een 9,2!
trustpilotlogo
Prachtig design
We creëren een website die geheel in de stijl van je bedrijf past.
All-in-1 dashboard
Zie alle bestellingen in één oogopslag met het overzichtelijke dashboard
Groei
Een resultaatgerichte webshop die je bedrijf online laat groeien.

Webshop op maat

Webshop laten maken die ook écht verkoopt? Dan bieden wij altijd een passende oplossing. We denken mee over hoe jouw online doelen het best behaald kunnen worden. Samen maken wij een webshop die voldoet aan je wensen en je bedrijf online laat groeien.

Een webshop in 4 stappen

Het gesprek

De eerste stap naar een resultaatgerichte webshop is het gesprek. Hierin kijken we samen naar hoe de doelen van jouw webshop zo effectief mogelijk behaald kunnen worden.

Content aanleveren

Een webshop moet er natuurlijk goed uitzien, maar het belangrijkste is de inhoud. We laten je zien hoe je de inhoud en benodigde gegevens het best aan kunt leveren zodat alles duidelijk is

Concept webshop

De concept webshop is een geheel werkende webshop die er precies zo uitziet als wanneer die live gezet wordt. Je kunt deze uitgebreid testen, bekijken en door ons laten aanpassen.

Live zetten

Op het moment dat jij 100% tevreden bent met de webshop zetten we deze live en kunnen er producten verkocht worden. Je wordt voorzien van alle gegevens zoals e-mailadressen.

Vraag en antwoord

Ja, alle onze webshops zijn geschikt op zowel computer, tablet als mobiel.

Ja, wij maken de webshop zo dat hij goed gevonden wordt in Google en andere grote zoekmachines.

Het beheersysteem wat wij gebruiken voor onze websites is WordPress, bij webshops gebruiken we WordPress met de Woocommerce uitbreiding.

Dit kan helaas niet. Doordat de meeste hostingpakketten niet geschikt zijn voor professionele webshops of erg traag zijn. Daarnaast zijn deze pakketten vaak duurder dan wat je bij ons betaalt en zit er bij ons ook altijd onderhoud bij waardoor je je geen zorgen hoeft te maken om je webshop.

Doordat wij de webshops aan mollie koppelen kunnen alle populaire betaalmethoden gebruikt worden. Denk hierbij aan iDEAL, PayPal en Mastercard.

Ja, met Woocommerce kun je gemakkelijk zelf producten toevoegen, bewerken en verwijderen.

Ja, dit kan. Wij verhuizen de domeinnaam naar onze hosting. Je krijgt van ons nieuwe instellingen voor je e-mail zodat je deze kunt blijven gebruiken.

Hosting die aansluit bij jouw webshop

Vanaf €25 per maand kun je al gebruik maken van ons razendsnelle hosting + onderhoudspakket. Je krijgt hierbij hosting, een eigen domeinnaam, SSL certificaat en onbeperkt e-mailadressen. We zorgen er daarnaast ook voor de software updates en de back-ups van je webshop zodat je altijd veilig online bent. Wij bieden een hostingpakket dat met jouw bedrijf meegroeit.

Ook wanneer je er even niet uitkomt en ondersteuning nodig hebt staan wij voor je klaar. Je kunt ons altijd bellen of mailen, we zullen je dan dezelfde dag proberen te helpen.

Hosting op maat nodig voor uw website? Bekijk hier meer.

Deze ondernemers gingen je voor

Bekijk hier recent gemaakte websites. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Benieuwd naar de mogelijkheden

We adviseren je graag, neem gerust contact op of ontvang een vrijblijvende offerte.

Wij zijn te bereiken op: 06 22 898 064
Stuur een e-mail naar info@sddesign.nl
Ontvang vrijblijvend een offerte