Laat uw professionele website door ons makenWebdesign


Ons geweldige 5-stappenplan


Stap 1: het gesprek

De eerste stap naar uw website toe is een gepsrek waarin we bespreken wat de wensen en doelen zijn van uw website. Ook bedenken we hierin een plan om deze doelen en wensen te behalen. De exacte prijs van de website wordt ook besproken in dit gesprek. Heb je geen tijd of zin in een gesprek dan kunnen deze punten ook telefonisch besproken worden.


Stap 2: de stijl van de website

In de tweede fase van uw website proberen onze designers de perfecte kleuren en lettertypes voor uw website uit te zoeken. Dit doen we door 3 mogelijke stijlen naar u door te sturen. Hiervan mag u er 1 kiezen. Heeft u al een bepaalde stijl in gedachte of een logo waarop de website gebasseerd moet zijn dan houden wij daar rekening mee.


Stap 3: de website schetsen

In deze fase van de website schetsen we alle pagina's van uw website. Deze schetsen zijn gebasseerd op de content die u ons geleverd heeft en de stijl die u uitgekozen heeft. De designers maken in photoshop per pagina van uw website 3 schetsen. U heeft dus ruim voldoende keus. Zijn de schetsen niet helemaal naar uw smaak of wilt u nog iets laten veranderen dan kunt u dat altijd aangeven.


Stap 4: de website bouwen

In stap 4 komen de programmeurs voor het eerst aan bod. Zij werken de uitgekozen schetsen uit in webpagina's van html/css en voegen zo nodig javascript en php code toe. Ook zorgen zij ervoor dat de website mobielvriendelijk is en u de content op de website later zelf kunt bewerken doormiddel van het gebruiksvriendelijke CMS Wordpress. Tijdens deze fase kunt u live meekijken hoe ver het er al mee voor staat.


Stap 5: Het online zetten van de website

In de laatste stap wordt uw op maat gemaakte website online gezet en aangemeld bij verschillende belangrijke zoekmachines zoals Google en Bing. U kunt nu ook uw website gemakkelijk aanpassen of nieuwe content toevoegen. Heeft u ergens hulp mee nodig of heeft u geen tijd om dingen aan te passen dan kunt u altijd gebruik maken van onze service, want ook nadat uw website klaar is staan wij altijd voor u klaar.Een WooCommerce webshop laten maken door ons.


Onze webshops worden op maat gemaakt met html en css. Later wordt er Wordpress en Woocommerce toegevoegt zodat u de website zelf kunt onderhouden. Het grote voordeel van WooCommerce is het gebruiksgemak, want je kunt binnen enkele minuten een nieuw product toevoegen aan je website of een product van de webshop afhalen. Ook zie je op een zeer overzichtelijke pagina welke bestellingen je allemaal binnen hebt gekregen. Onze webshops zijn natuurlijk ook mobiel vriendelijk. Laat daarom uw professionele webshop bij ons maken.Levertijd en kosten

Snel uw professionele website online hebben
De levertijd van uw website is afhankelijk van enkele factoren. Bijvoorbeeld: Het aantal pagina's van uw website en hoe volledig u de content aanlevert. Heeft u geen tijd of zin om uw content zelf te schrijven dan kunt u dat ook door ons laten doen. Klik hier voor meer informatie daarover. De levertijd van een website op maat bedraag meestal tussen de 3 en de 6 weken. Een op maat gemaakte webshop duurt minimaal 5 weken om te maken. De kosten van uw website of webshop zijn ook erg afhankelijk van een aantal factoren. Wilt u een vrij exacte kostenindicatie. Vraag dan nu een offerte bij ons aan en krijg binnen 48 uur een kostenindicatie gemaild.


Vraag nu een offerte aan: