Uitleg WordpressUw website makkelijk onderhouden met de CMS Wordpress

Zoals u heeft gezien in het filmpje hierboven kunt u met de CMS Wordpress uw website gemakkelijk en snel aanpassen en nieuwe content toevoegen. Dit kan overal en altijd zelfs als u uw computer of laptop niet bij de hand heeft, want via onze app(SDdesign) die te downloaden is in de Google play store en de App store kunt u inloggen in Wordpress via uw mobiele telefoon. Hierop heeft u precies dezelfde aanpas mogelijkheden als op uw laptop of computer.


Uw app makkelijk onderhouden met Wordpress

U kunt niet alleen uw website onderhouden met Wordpress, want wanneer u een webapp of hybdride-app heeft kunt u die ook bewerken met Wordpress. Dit kan natuurlijk ook via uw mobiele telefoon. U gaat dan net zoals bij het aanpassen van uw website naar de SDdesign app en klikt op 'Mijn website/app aanpassen'. Dan komt u in de CMS Wordpress waarmee u uw website up-to-date blijft. Zo kunt u ook in uw app gemakkelijk een blog bijhouden of elke week een nieuwe foto plaatsen op het startscherm.


Geen tijd of zin om uw website of app aan te passen?

Wanneer u geen tijd of zin hebt om uw website aan te passen kunt u ons een mailtje sturen of via de app een updateverzoek sturen. Een updateverzoek sturen gaat heel makkelijk: Je gaat naar de SDdesign app(als je die nog niet hebt kun je hem gemakkelijk downloaden in de Google play store en de App store). Daarna log je in en klik je op updateverzoek sturen. Je komt dan op een scherm waar je foto's, videos en bestanden kunt uploaden en tekst kan toevoegen. Je voegt hier de benodigde content toe en zet eronder waar je het wilt hebben op je site en wat de deadline is. Klik dan op versturen en dan zorgen wij ervoor dat uw website bijgewerkt wordt. Zo kunt u dus binnen 2 minuten uw website laten updaten!