Website laten maken Uden


Over ons

SDdesign is opgericht in 2018 en heeft als doel om geweldige op maat gemaakte websites of apps te maken. Daarnaast bieden we ook andere diensten aan zoals: SEO campagnes en hosting voor apps en websites. Doordat onze werknemers altijd doorleren zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trens en technologieën. U krijgt dus een moderne website geleverd met de nieuwste en beste technologieën.


Website laten maken

Wanneer u een website wilt laten maken door ons is het handig dat wij eerst een gesprek hebben met u om te bespreken wat er allemaal op de website moet komen en wat ons plan van aanpak is. Daarnaast bespreken we ook de prijs van de website. Kunt u niet naar ons toe komen dan kunnen wij ook altijd naar u komen of kunnen we het gesprek telefonisch houden of via Skype. Na het gesprek beginnen onze designers met het ontwerpen van een stijl voor je website. Hieruit kun je er 1 kiezen. Daarna maken we schetsen die gebasseerd zijn op de door u geleverde content en de door u uitgekozen stijl. Van elke pagina krijgt u 3 schetsen geleverd waaruit u kan kiezen. De uitgekozen schetsen werken onze programmeurs uit in html/css en php zodat uw site optimaal werkt op het internet. Als ze daarmee klaar zijn melden wij de website aan bij zoekmachines zoals Google en Bing en daarna publiceren wij de website.


Webshop laten maken

Wilt u een eigen webshop beginnen of uw fysieke locatie uitbreiden met een online locatie op het internet. Dan zit u bij ons goed, want door onze ervaring met het maken van moderne en veilige webshops kunnen wij u een webshop snel en volledig leveren met betaalsysteem en zelfs een winkelwagen. Onze webshops zijn ook makkelijk aanpasbaar in Wordpress en kunt u snel een duidelijk overzicht zien van uw bestellingen doordat wij de plugin WooCommerce gebruiken. Deze plugin zorgt ervoor dat je een webshop kunt hebben in Wordpress. Voor het maken van een webshop gebruiken wij dezelfde stappen als bij het maken van een website. Meer hierover bekijk dan nu ons stappenplan.


Uw website zelf onderhouden

Bij elke website die wij maken leveren wij de gebruiksvriendelijke CMS Wordpress. Hiermee kun u gemakkelijk uw eigen website aanpassen en zelf content toevoegen zonder enige programmeerkennis. Heeft u hier geen zin of tijd voor dan kunt u altijd uw website door ons laten aanpassen. Hiervoor rekenen wij een uurloon van 15 euro. Wanneer u bijvoorbeeld een blog heeft met elke maand een nieuw artikel dan kunt u met ons een onderhoudscontract afsluiten. De prijzen hiervan zijn afhankelijk van hoe vaak er onderhoud plaats moet vinden en hoe lang dat duurt.