websitenaarapp.nl


Over websitenaarapp.nl

Een uitgebreide app laten maken is al gauw erg duur. Dit terwijl vaak alle informatie en functies al op de website van het bedrijf, stichting en vereniging staan. Daarom kwamen wij op het idee om websitenaarapp.nl online te zetten. Hier kunt u zonder ontwikkelingskosten uw website naar app om laten zetten. De enige kosten die u heeft zijn de kosten van een jaarabonnement. De prijzen hiervan zijn al vanaf 120 euro per maand! Wilt u naast het omzetten van uw website naar app ook nog extra mogelijkheden? Dan kunt u dat aangeven en worden er extra kosten bij in gerekend.


Top 3 voordelen van websitenaarapp.nl

Push berichten: Wanneer u iets snel en gemakkelijk wilt laten weten aan al uw app gebruikers of aan een specifieke groep gebruikers kunt u dat doen met de push berichten van OneSignal. Hiermee kunt u volledige afgestemde berichten maken en versturen.

Snelheid: Doordat er gebruik gemaakt wordt van het hybride app principe (lees meer hierover) laadt de app gemiddeld zo'n 30% sneller dan in een browser. Dat is voor uw gebruikers ook een groot voordeel.

Live aanpassen De app haalt informatie van uw website af. Dat betekent dat wanneer u iets aanpast aan uw website het automatisch wordt aangepast in de app. U hoeft hierdoor niet 2 keer hetzelfde aan te passen. Hiermee bespraart u een hoop tijd.


App op maat laten maken

Wilt u met uw app toch iets heel anders dan met uw website of zijn er niet genoeg mogelijkheden in uw website die u wel graag in uw app zou willen zien? Dan kunt u nog altijd bij ons een app op maat laten maken. U kunt dan kiezen uit een web app, hybride app en native app. Wilt u de verschillen weten tussen deze verschillende soorten apps? Klik dan hier. Bij het op maat laten maken van een app zitten natuurlijk wel ontwikkelingskosten. De jaarlijkse kosten kunnen verschillen per app en hangt af van de grootte van de app en het aantal gebruikers. Al geïntresseerd? Neem dan nu contact met ons op.


Website naar app of app op maat?

Wilt u graag een app die hetzelfde of bijna hetzelfde biedt als uw website of heeft u maar een klein budget dan is website naar app de oplossing voor uw app, want u hoeft geen ontwikkelingskosten te betalen en de app weergeeft dezelfde informatie als uw website. Heeft u liever een app met zeer specifieke en uitgebreide functionaliteiten dan is het handig om een app op maat te laten maken, hierin zitten ook nog verschillende mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.