Het belang van een mobiel vriendelijke website.


Waarom?

In een wereld waar 1,2 miljard mensen het internet kunnnen bereiken via hun mobiele telefoon en waar 55% van de internetgebruikers wereldwijd een mobiele telefoon is. Een mobielvriendelijk website is dus echt een 'must'. Daarnaast komt uw website er ook nog eens hoger mee in zoekmachines zoals Google en Bing.


Mobiel vriendelijke website laten maken

Wij hebben al heel wat jaren ervaring met het maken van 'responsive' websites. Deze websites zijn geschikt op elk device. Hierdoor is de website zeer gebruiksvriendelijk en komt hij hoger in Google en Bing. Daarnaast straalt het ook vertrouwen uit, want als je een website hebt die niet mobielvriendelijk is zul je er als mobiele gebruiker minder snel iets kopen dan wanneer de website mobielvriendelijk is. Voor de uitstraling van en website is een mobielvriendelijke website dus ook zeer belangrijk.


Mobiel vriendelijke webshop laten maken

Met een webshop is uw doel waarschijnlijk om zo veel mogelijk producten te verkopen of zo veel mogelijke nieuwe klanten binnen te halen. Aangezien 55% van de internetgebruikers een mobiele gebruiker zou je dus 55% van uw omzet mislopen wanneer uw webshop niet mobiel vriendelijk is! Voor webshops is het dus ook zeer belangrijk om mobielvriendelijk te zijn. Daarnaast staat een mobielvriendelijke webshop veel moderner en is het veel toekomstbestendiger.


Uw mobielvriendelijke website zelf onderhouden

uw kunt uw mobielvriendelijke website natuurlijk ook zelf onderhouden. Dit kan zeer gemakkelijk via de door ons gebruikte CMS Wordpress. Wordpress zelf is ook mobielvriendelijk en daarom kunt u uw website ook vanaf uw mobiel aanpasen. Voor 15 euro per uur kunt u uw website of webshop door ons laten aanpassen. Dit is ideaal wanneer u bijvoorbeeld geen tijd of zin heeft. Ook bieden wij een onderhoudscontract aan. Wilt u de specifieke prijzen daarvan weten? Neem dan nu contact met ons op en krijg binnnen 48 uur een specifieke kostenindicatie.