App laten maken Uden


Over ons

SDdesign maakt professionele websites en apps sinds 2018. Wij beschikken over experts op het gebied van apps, websites en internetmarketing. Wij hebben al verschillende apps gemaakt die in de Google play store en de App store staan. Onze app, webshop en website experts zorgen ervoor dat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste technologieën en trends zodat uw een heel modern product geleverd krijgt.


Native app laten maken

Een native app is een platform specifieke app die u en uw klanten in de App of Playstore kunt downloaden. Voor deze app is internet bij de gebruiker geen vereiste ook is een native app over het algemeen sneller dan een web app of een hybride app. Doordat de app op maat gemaakt wordt voor een platform zijn de mogelijkheden onbeperkt. Een nadeel van een native app is dat je hem niet zelf kunt aanpassen en de ontwikkelingskosten zijn meestal het hoogst. Wij kunnen de app wel aanpassen. Voorbeelden van native apps zijn: Facebook en Rabobank bankieren.


Hybride app laten maken

Een hybride app is een combinatie tussen een web app en een native app. Deze wordt vaak gebruikt voor informatieve apps met bijvoorbeeld een reserveringssysteem of een contactformulier. De twee grote voordelen van een hybride app zijn de lagere ontwikkelingskosten en u kunt gemakkelijk content toevoegen of aanpassen doormiddel van een CMS. Ook komt een hybride app in de App en/of Playstore te staan. Een nadeel van een hybride app is dat de gebruikers van uw app internet nodig hebben voor gebruik van de app. Voorbeelden van hybride apps zijn: Uber en Twitter


Web app laten maken

De goedkoopste en minst gebruikte variant is de web app. Deze kunt u vanaf uw website of sociale media door uw klant laten downloaden. Hij komt dus niet in de App en/of Playstore te staan. Dit is voor veel bedrijven een nadeel, want meestal ligt het grootste gedeelte van uw doelgroep hier. Een webapp is dus een stuk minder gebruiksvriendelijk ook hebben de gebruikers van uw app internet nodig. Een voordeel is dat u geen kosten kwijt bent aan de App en Playstore en u de app gemakkelijk aan kunt passen met Wordpress, daarnaast liggen de ontwikkelingskosten meestal lager dan bij een native app en een hybride app. Voorbeelden van een web app zijn: Fut 19 webapp en Gmail.


Conclusie

Wanneer u een app wilt met veel functionaliteiten, die in de App en/of Playstore komt te staan en is het voor u niet van belang om uw app zelf aan te passen dan is een native app het beste voor u en uw bedrijf. Wilt u uw app liever zelf aanpassen en heeft u geen geavanceerde mogelijkheden nodig, maar wilt u wel graag uw app in de App of Playstore hebben dan is een hybride app de beste keuze voor u. Vindt u het belangrijker dat uw website online vindbaar is in plaats van in de App of Playstore en heeft u geen geavanceerde functionaliteiten nodig dan is een web app iets voor u.